La tècnica de la balançaEns ajuda a clarificar els pros i contres a l, hora de prendre una decisió que ens té dubtosos. Molt interessant per ajudar-nos a ser més objectius.

L’arbre que no sabia qui eraUn conte sobre l’autoestima i la valoració personal. Quantes vegades no ens comparem amb els altres i no ens considerem a nivell? Quantes vegades no ens frustrem per què no aconseguim el mateix que l’amic, el veí o la parella? El secret rau sempre en què cadascú és únic i incomparable i que és necessari descobrir-se a un mateix, descobrir la pròpia vàlua i trobar el propi lloc en aquest món. Tots i cadascun de nosaltres tenim quelcom digne i formós per oferir.

El racó fosc, allà on habita la depressióSentia que el meu existir havia deixat de tenir sentit. Bé, de vegades em deia a mi mateixa: «Estàs exagerant, les coses no et van tan malament, clar que té sentit la teva vida! Com la de tots ... »
El racó fosc, allà on habita la depressió

Les parcel·les de la vidaUna metàfora que ens parla de la vida de cadascú com una parcel·la a cuidar, on sembrar i recollir, de la que cadascú n'és el principal responsable. La parcel·la personal, la parcel·la de l'amic, el veí o el parent i les parcel·les llunyanes. I totes elles, amb els seus respectius parcel·laris, sotmeses també a les vicissituds de la vida, que de ningú en concret depenen i que no es poden controlar. Una metàfora aplicable a l'actitud davant la vida per aprendre a fer-se càrrec del que toca i a alliberar-se del que no.