Introducció

L'objectiu de PsicoZona és que gaudeixis del teu dia a dia, de la teva vida, de tu mateix/a. Per aquest motiu t'ofereixo aquest espai de trobada virtual. Amb totes les comoditats que implica no haver de sortir de casa i amb l'avantatge de no dedicar temps ni diners al desplaçament. PsicoZona et garanteix un tracte del tot professional, efectiu i segur. Amb la garantia de ser atès/a per qui porta 30 anys dedicada a la professió de la psicologia de manera ininterrompuda.

La psicologia clínica és aquella branca de la psicologia que vetlla pel benestar emocional de les persones. S'ocupa de fer diagnòstics i teràpies a curta, mitja o llarga durada .

Avui en dia problemes com l'ansietat, la depressió, els trastorns de pensament, el control de impulsos, la inestabilitat emocional o l'insomni, per posar només uns exemples, són molt i molt freqüents, la qual cosa no els resta gens ni mica la seva importància. Per això, si tens ganes de sentir-te millor, de superar moments difícils, d'estar a gust amb tu mateix/a, no dubtis que et puc ajudar.

A part de la formació com a especialista en psicologia clínica, tinc formació en homeopatia i en hipnosi clínica.
Et puc suggerir doncs medicaments homeopàtics per ajudar-te a superar la simptomatologia més important i aparatosa.
També puc proporcionar-te exercicis de relaxació i/o tècniques suggestives, eines pensades per millorar la pròpia autogestió emocional.

Si em vols conèixer prèviament, podem fer un primer contacte, sense cap compromís. Sol·licita'l aquí