Metodologies

Les eines de treball que utilitzo a les consultes provenen de nombroses i diferents escoles de psicologia i també d’altres ventalls terapèutics. La meva formació en psicologia dinàmica i també cognitivo conductual, fa que puguem treballar tant en la interpretació de somnis com en la reestructuració cognitiva, per posar només dos exemples.

Es tracta de recollir tots els recursos que m’han resultat vàlids al llarg d’aquests 30 anys d’experiència i aplicar-los a cada cas, a cada situació, de la manera més adequada i efectiva.

Les tècniques cognitivo-conductuals ens permeten detectar distorsions del pensament, fer-les conscients i rectificar-les. Buscar maneres adequades de resposta, que permetin avançar en una situació determinada. Trobar la manera de contenir els impulsos o de millorar l’assertivitat. Per altra banda la cerca d’esclariment i la comprensió de mecanismes inconscients o automàtics, ens proporcionen un millor autoconeixement, permetent desactivar sistemes de defensa que ens mantenen enclavats en situacions de bloqueig.

Els estudis universitaris de Hipnosi Clínica i els de sofrologia a l’Institut Caycedo, em possibiliten oferir exercicis i tècniques suggestives per a millorar simptomatologia, augmentar l’autocontrol, treballar l’afrontament de situacions diverses, millorar la qualitat del son, les pors, l’estrès,.... També els estudis d’homeopatia a l’institut Homeopàtic de Catalunya, em permeten recomanar medicaments homeopàtics que ajuden en cas de depressió, ansietat, estrès, insomni, trastorns psicosomàtics, ...

Disposo doncs d’un nombrós repertori d’eines, tècniques i recursos per ajudar-te a superar aquest moment difícil, a trobar la manera d’avançar en la situació en què et trobes, a millorar el teu estat emocional, a recuperar el benestar i l’alegria.